Natura lokakuussa: Jonna Wood / Hilin muistokilpailu kuvasarjoille

Lokakuun vieraaksi Natura saa Jonna Woodin ja hänen esityksenään on ”Always on a safari, sattumuksia ja tarinoita kuvien takana”. Jonna kertoo matkastaan kuvaajana, tarinoita kuvien takaa ja pohtii eettisiä näkökulmia luontokuvaukseen liittyen. Hän mielellään keskustelee enemmänkin luontokuvauksen eettisistä näkökulmista. Jonna toimii Suomen Luonnonvalokuvaajien eettisen toimikunnan puheenjohtajana.

Kuva: Jonna Wood

Jonna Woodin kotisivu

Hilin muistokilpailu kuvasarjoille (kuvatiedostot)

Kilpailuun voi osallistua korkeintaan kahdella (2) kuvasarjalla. Kuvasarjan (vähintään 3 kuvaa) kuvilla on oltava jokin yhteinen sisällöllinen tekijä. Yksittäisen kuvan maksimikoko on 10 MB. Kilpailussa noudatetaan Naturan ja Kameraseuran kilpailusääntöjä. Naturan kilpailusäännöt löytyvät alla olevasta linkistä alakohdasta numero 11.

Naturan kilpailuiden säännöt

Kilpailukuvien latauslinkki

Linkkiin mentyäsi valitse yläpalkeista ”Natura” ja pääset lataamaan kuvasi. Lataa yksi kuvasarja kerrallaan. Kun olet valinnut kaikki kuvasarjan kuvat, paina vasemmalta ylhäältä ”Lataa”-painiketta. Odota sen jälkeen niin kauan, että kaikki kuvasarjasi kuvat tulevat sivulle näkyviin ja niiden alla lukee ”Ladattu”.

HUOM! Kilpailukuvat tulee ladata perjantaihin 18.10.2024 kello 18 mennessä!

Teams-linkki tulee tänne edellisenä päivänä ennen tilaisuutta.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 22.10.2024 - 18:00
Loppuu: 22.10.2024 - 20:30

Tapahtumapaikka
Etäyhteydellä virtuaalinen kokous