Koulutus

Katso koko kurssitarjonta, kurssien sisällöt ja opettajaesittelyt tämän linkin takaa.

Kevään 2019 kurssit tulevat myyntiin loppuvuodesta.

KAMERASEURAN OPINTOPUTKI – ALOITTELIJASTA MESTARIKSI

Helsingin Kameraseuran kurssitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin – vasta-alkaja tutustuu harrastukseen peruskursseilla ja pitkäänkin kuvannut täydentää osaamistaan kuvaamisen lukuisilla osa-alueilla.

Vankimman perustan saat, kun käyt kurssit järjestyksessä, esimerkiksi:

1. Kamerasi peruskäytön opit parin kuukauden mittaisella Valokuvauksen perusteet -kurssilla(toistuu kausittain) tai vastaavalla, Valokuvauksen perusteet intensiivikurssilla, joka tiivistetty pariin viikkoon.
    – Kiireiselle aloittelijalle on tarjolla myös yhden päivän tietoiskuja, Tehokursseja
    – Perusteita opit kevyempään tahtiin myös Opintokerhossa, jonka toimintaan pääset mukaan liittymällä Kameraseura ry:n jäseneksi.
  2. Kameran ohella harrastajan tärkein väline on tietokone. Kuvankäsittelyn opit intensiivikursseilla. Opiskelemme mm. Adoben Lightroom-ohjelmaa.
  3. Kun olet oppinut kameran perusasetukset, voit laajentaa harrastusta haluamiisi suuntiin esimerkiksi studio-, bändi-, luonto- tai vaikkapa maisemakuvauksen kursseilla. Tarjolla on erilaisia kursseja.
  4. Pitemmälle ehtineet hiovat osaamistaan esim. työpajoissamme, jotka toistuvat kausittain.
  5. Tiloihimme liittyvän peruskurssin käytyäsi saat käyttöoikeuden tiloihin, kun liityt Kameraseura ry:n jäseneksi. Studiokurssin käyneet jäsenemme saavat vuokrata seuran studiota edullisesti omiin kuvauksiinsa. Tilamme, pimiö ja digityöhuone ovat varattavissa ilmaiseksi kyseiset peruskurssit tai perehdytykset käyneille jäsenille.

Katso lisää kurssivaihtoehtoja sekä kurssien tarkemmat kuvaukset verkkokaupassamme.

Kurssit järjestetään pääasiallisesti Kameraseuran Kamera-galleriassa osoitteessa Eerikinkatu 46, ja studiokurssit nurkan takana Hietalahdenkadulla. Kameraseuran pimiössä, osoitteessa Runeberginkatu 36, järjestetään mm. pimiötyöskentelykurssit.

Kurssipaikka ostetaan verkkopalvelusta kamera-lehti.fi/kauppa/. Siellä on myös kurssien tarkemmat sisältökuvaukset. Kurssipaikkoja on myynnissä kurssista riippuen 6–15/kurssi. Mikäli kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelut (at) kameraseura.fi.

ALENNETUT HINNAT Kameraseura ry:n ja Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenet sekä Kamera-lehden kestotilaajat -15% . Nuoret, alle 25 vuotiaat -50% normaalihinnasta. Kuten kunkin kurssin kohdalla on erikseen kaikki hinnat ilmoitettu.