Koulutus

Kameraseuran kurssitarjonnan löydät tämän linkin takaa.

KAMERASEURAN KURSSIT – ALOITTELIJASTA MESTARIKSI

Kurssitarjonnastamme löytyy jokaiselle jotakin – vasta-alkaja tutustuu harrastukseen peruskursseilla ja pitkäänkin kuvannut täydentää osaamistaan kuvaamisen lukuisilla osa-alueilla.

Kamerasi peruskäytön opit Valokuvauksen perusteet -kurssilla (toistuu kausittain). Perusteita opit kevyempään tahtiin myös kerran kuussa kokoontuvassa Kameraseuran Opintokerhossa, jonka toimintaan pääset mukaan liittymällä seuran jäseneksi.

Kameran ohella harrastajan tärkein väline on tietokone. Kuvankäsittelyyn opiskelemme mm. Adoben Lightroom-ohjelmaa. Pitemmälle ehtineet hiovat osaamistaan esim. työpajoissamme.

Tiloihimme liittyvän peruskurssin käytyäsi saat käyttöoikeuden tiloihin, kun olet jo jäsen tai liityt Kameraseura ry:n jäseneksi. Studiokurssin käyneet jäsenemme saavat vuokrata seuran studiota edullisesti omiin kuvauksiinsa. Muut tilamme, pimiö ja digityöhuone ovat varattavissa ilmaiseksi kyseiset peruskurssit tai perehdytykset käyneille jäsenille.

Kurssit järjestetään pääasiallisesti Kameraseuran Kamera-galleriassa osoitteessa Eerikinkatu 46, ja studiokurssit nurkan takana Hietalahdenkadulla. Kameraseuran pimiössä, osoitteessa Runeberginkatu 36, järjestetään mm. pimiötyöskentelykurssit.

Kurssipaikka ostetaan verkkopalvelusta https://kamera-lehti.fi/kauppa/koulutus/. Siellä on myös kurssien tarkemmat sisältökuvaukset. Kurssipaikkoja on myynnissä kurssista riippuen 6–15/kurssi. Mikäli kurssi on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelut (at) kameraseura.fi.

Alennetut hinnat: Kameraseura ry:n ja Suomen Kameraseurojen Liiton jäsenille sekä Kamera-lehden kestotilaajille -15 % . Nuorille, alle 25-vuotiaille -50 % normaalihinnasta. Hinnat on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla erikseen.