KURSSI – Opi loistamaan mallinohjauksessa 23.-24.9.

Ajankohta: Lauantai 23.9. klo 10–17 ja sunnuntai 24.9.2022 klo 10.00–16.00.

Paikka: Ihana Elämys Oy:n studiolla Kalasatamassa, Helsinki. Saat ennen kurssia saapumisohjeet tiloihin.

Hinta: 210 euroa, Kameraseura ry:n ja SKsL:n jäsenet sekä Kamera-lehden kestotilaajat 178 euroa, alle 25-vuotiaat nuoret 105 euroa.

Kurssille otetaan korkeintaan 10 osallistujaa.

Ilmoittaudu ja maksa kurssimaksu etukäteen verkkokaupassa, jossa näet tarkemmat tiedot sekä onko kurssilla vielä tilaa:

ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄÄLLÄ

KURSSIN SISÄLTÖ

Tällä kurssilla saat avuksesi paljon vinkkejä ja neuvoja muotokuvauksen onnistuneeseen ohjaamiseen. Opit kurssilla useita käytännössä toimivaksi testattuja poseerauksia, joita voit käyttää muotokuvauksessa kuvasit sitten millä tasolla vaan.

Kurssin opettajista, Mirkusta ja Niinasta on sanottu, että he ovat poikkeuksellisen lahjakkaita ohjaamaan ihmisiä kuvaustilanteessa sekä luomaan turvallisen ja välittömän tunnelman. Heillä on yhteensä yli 25 vuoden kokemus ihmisten kuvaamisesta ja kuvattuja ihmisiä on kertynyt vuosien varrella tuhansia. He tietävät siis mistä on kysymys, kun puhutaan kuvausjännityksestä ja sen laukaisemisesta, kuvattavana olemisesta ja toimivista poseerauksista. Nyt he jakavat oppejaan ja näyttävät miten sinäkin voit loistaa mallinohjauksessa.

Kurssi sopii kaikille mallinohjauksesta kiinnostuneille. Kurssille osallistuminen ei vaadi studio-osaamista eikä edes järjestelmäkameraa. Ota kuitenkin oma kamera mukaan kurssille, oli se sitten kännykkäkamera, pokkari tai järjestelmäkamera.

Lauantaina käymme läpi mallinohjauksen perusteita, filosofiaa sekä käytännön poseerauksia. Sunnuntaina osallistujat pääsevät harjoittelemaan mallinohjausta studiossa ja lopuksi käydään läpi viikonlopun aikana kuvattuja kuvia ja annetaan palautetta halukkaille.

Aiemmin kurssille osallistuneitten mukaan parasta kurssilla oli: ”Opet, kurssikaverit, rento ilmapiiri ja harjoitukset.” ”Rento, energinen ote ja harjoitukset”

OPETTAJAT

Opettajina toimivat Mirkku Merimaa ja Niina Stolt Ihana Elämys Oy:stä. Mirkku ja Niina ovat perustaneet suositun Ihana Nainen -elämyksen & muut ihanat elämyksensä näyttääkseen, että jokainen on ihana ja arvokas juuri sellaisena kuin on ja että jokaisesta saa kauniita kuvia. He ovat perustaneet myös yhteiskunnallisen #älämahdumuottiin-taideprojektin, jotta kenenkään ei tarvitsisi kokea olevansa vääränlainen. Heidän missionsa on, että ihminen tulee näkyväksi itselle ja muille ja oppii rakastamaan itseään.

Tapahtumatiedot
Alkaa: 23.09.2023 - 10:00
Loppuu: 23.09.2023 - 17:00