AV-ilta mukana AITA-näyttelyssä

AITA-näyttelyyn jossa Kameraseura esittelee vuosittain seuran toimintaa valitaan neljä kuvaa ’ikkunaksi’ av-iltaan (ei videota). Kuvat valitaan av-illassa esitetyistä (elokuu 2019 – toukokuu 2020) av-ohjelmista. Kameraseura tekee valituista kuvista kapatulosteet näyttelyyn. Kuvaan/näyttelytekstiin lisätään linkki qr-koodilla jonka avulla katsoja voi katsoa av-esityksen omasta kännykästään näyttelyssä.
Kuinka etenet?
1) Lataa viimeisen vuoden (elokuu 2019 – toukokuu 2020) aikana av-illassa esitetystä ohjelmastasi näyttelykuva tämän linkin kautta https://kameraseura.kuvat.fi/i/rpR9k7sZVMguqUXY5zKheabymQjFfAGx
Näyttelykuvan pitkän sivun resoluution tulee olla 3000 – 6000 pikseliä, jpg / sRGB formaatti. Tiedoston maksimikoko on 16 Megatavua.
Kuvat tulee olla ladattuna palveluun viimeistään 15.6.2020. mennessä.
HUOM! Ohjelman josta kuva on peräisin tulee olla ollut av-illassa viimeisen vuoden aikana edellisen AITA-näyttelyn jälkeen – vanhemmat av-ohjelmat eivät voi osallistua.
2) Lähetä sähköpostilla av-ilta@kameraseura.fi kuvasi nimi ja lyhyt kuvaus/tarina av-ohjelmasta (käytetään mahdollisesti näyttelytekstissä) sekä linkki av-ohjelmaasi (käytetään qr-koodiin) 15.6.2020. mennessä.
Näyttelyyn tulevat kuvat (4 kappaletta) valitaan arpomalla ladatuista kuvista av-illan vetäjien toimesta.

Alkaa: 15.06.2020 - 00:00
Loppuu: 15.06.2020 - 23:59