Pimiöryhmä vierailee Martti Jämsän näyttelyssä Tekniikan museossa

Torstaina 29.9. klo 18-20

Pimiöryhmä vierailee Tekniikan museossa. Valokuvataiteilija Martti Jämsä esittelee meille uusinta näyttelyään ”Helsinki, jota et ehkä ole huomannut” ja kertoo työskentelystään. Näyttely koostuu 6×17 koon panoramakuvista, jotka Musta Taide julkaisi kirjana alkuvuodesta. Jämsä kehittää, vedostaa ja kehystää kuvansa itse omassa pimiössään.

Martti Jämsä on Helsingissä asuva ja työskentelevä valokuvataiteilija, joka tunnetaan erityisesti analogiseen mustavalkokuvaan pohjautuvasta ilmaisustaan. Hänellä on ollut lukuisia yksityisnäyttelyitä ympäri Suomen alkaen vuodesta 1982. Valokuvakirjat, kuvasalkut ja taiteilijakirjat ovat olleet oleellinen osa Jämsän työskentelyä jo vuosikymmenten ajan. Häneltä on julkaistu 18 valokuvakirjaa ja hän on toteuttanut 19 kuvasalkkua tai portfoliota.

Tekniikan museo on auki 11-20, joten voit tulla paikalle jo aiemmin tutustumaan museon muihin tiloihin ja näyttelyihin. Torstaisin museossa on ”maksa mitä haluat” -päivä.

Martti Jämsän töihin voi tutustua nettisivuilta https://marttijamsa.fi
Lisätiedot näyttelystä: https://tekniikanmuseo.fi/event/martti-jamsa-helsinki-jota-et-ehka-ole-huomannut-valokuvanayttely/