Nuoret

Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki!

Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki on kaikille 16-30 vuotiaille suunnattu ryhmä, jonka tarkoituksena on yhdistää pääkaupunkiseudun nuoria valokuvaajia valokuvaamisen, oppimisen ja yhdessä tekemisen myötä. Tsekkaa myös meidän web-sivumme: http://nuoretvalokuvaajat.fi

Pysyäksesi perillä tulevista tapahtumista ja tutustuaksesi muihin Helsingin nuoriin valokuvaajiin liity facebookissa NVK Local Helsinki ryhmään ja Kameraseuran nuoret ryhmään!

TÄSSÄ VIELÄ Nuortenvalokuvaajien Instagram. Käykää seuraamassa ja osallistumassa viikonkuva-kilpailuun

Kameraseuran Nuoret ja Nuoret Valokuvaajat yhdistävät siis voimansa NVK Local Helsinki! ryhmässä. Tiedossa photowalkkeja, studiossa ja miljöössä kuvaamista, hangout iltoja ja muuta. Tule mukaan kuvaamaan ja tutustumaan samanhenkisiin nuoriin valokuvaajiin tapahtumissamme!

Jos sinulla on mitään kysyttävää Kameraseurasta, kerhotoiminnasta tai muusta asiaan kuuluvasta, laita ihmeessä viestiä vetäjien sähköpostiin nuoret (at) kameraseura.fi.

KEVÄÄN 2020 OHJELMA JULKISTETAAN LÄHIAIKOINA! STAY TUNED!

Nopeiten saat tiedon uudesta tapahtumasta liittymällä NVK Local Helsinki ryhmään Facebookissa.

Kerhon Facebook-sivu

Sähköposti: nuoret@kameraseura.fi

Menneet tapahtumat

16.11.2019 Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki: Filmikuvaus Workshop