Ohjeet ja käyttöehdot

LUE HUOLELLA - KYSY ROHKEASTI EPÄSELVISTÄ KOHDISTA

Kuvien lähettäjä antaa seuralle käyttöoikeuden korvauksetta sekä näyttelyyn että kirjaan ja näiden molempien markkinointiin. Tekijänoikeudet luonnollisesti säilyvät kuvaajalla. Kuvan lähettäjällä on oltava oikeudet kuviin ja niiden käyttöön edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Nyt keräämme edellä mainittuihin tarkoituksiin kuvatiedostot ulkopuolista asiantuntijaraatia varten. Raadin valinnan jälkeen näyttelyyn valituille kuvaajille lähetetään erikseen tarkemmat ohjeet vedosten toimittamiseen liittyen.

Ladattavan yksittäisen kuvan enimmäiskoko on 1920 x 1080 pikseliä sekä tiedostokoko maksimi noin 5 MB. Väriavaruus mieluiten sRGB. Myös analogisilla menetelmillä tuotetut kuvat on ladattava digikuvina tämän järjestelmän kautta. Voit ladata korkeintaan yhteensä 15 kuvaa, sisältäen kuvaparien ja kuvasarjojen kuvat.

Huomaa alla valinta "Valitse teoksen tyyppi", josta valitaan kuva, kuvapari tai kuvasarja. Kuvaparin voi ladata joko yhtenä samaan digikuvatiedostoon tehtynä kuvana vaihtoehdon "Kuva", tai kahtena erillisenä kuvatiedostona vaihtoehdon "Kuvapari" kautta. Kuvasarjan kuvien enimmäismäärä on viisi (5) kuvaa.

"Kuvan tiedot" -lataussivulla pakollisia tietoina ovat kuvaajan nimi, sähköpostiosoite ja teoksen nimi. Tarkista sähköpostiosoitteesi! Optionaalisena tietona kuvaajan puhelinnumero, mutta on lämmin suositus antaa sekin tieto.

Kuvaus-kentässä voit kertoa lisätiedoin kuvan lajista (genre), taustasta ja tarkoituksesta enintään 500 merkillä. Tämä kenttä ei ole pakollinen. Ethän kirjoita Kuvaus-kenttään mitään henkilötietojasi.

Muista merkitä ruutuun "Olen lukenut ja hyväksyn käyttöehdot" ja kun olet valinnut ladattavat kuvat, paina tämän sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta "Lataa".

Huomaa myös ikkunan yläreunassa oleva "Latausohjeet"-painike josta saat yksityiskohtaisempaa tietoa kuvien lataamisesta.

Kuvien lataus on avoinna 30.11.2020 kello 23.59 saakka.

Onko kysyttävää? 100v.nayttely@kameraseura.fi