Suomen suurin kameraseura

Kameraseura ry on Helsingissä toimiva valokuvauksen harrastajien yhdistys. Kameraseurassa on yli 1000 jäsentä ja se on lajissaan Suomen suurin. Kameraseuralaisten yhteisten Kuukausikokousten lisäksi jäsenille on tarjolla ohjelmaa  seuran kerhoissa.

Kameraseuran kerhot AV-ilta, Fiilisfotarit, Galleria-ryhmä, Maisemakuvaajat, Natura, Nuoret, Näyttelykuvaajat, Opintokerho, Persona, Pimiöryhmä, Teema, Tekniikkailta kokoontuvat kuukausittain ja ovat täysin veloituksettomia seuralaisille.

Kameraseuralainen voi mitata taitojaan kilpailuissa, joita pidetään kuukausikokouksissa, Naturassa ja Teemaillassa. Edistyneemmät kuvaajat voivat osallistua Kameraseuran kautta kansainvälisiin valokuvanäyttelyihin.

Kameraseura julkaisee myös Kamera-lehteä, jonka tilaus sisältyy jäsenmaksuun.

Monipuolista koulutusta

Seura järjestää jäsenilleen monipuolista ja edullista koulutusta. Kurssit löydät nettikaupasta. Kurssien jälkeen jäsenten vuokrattavissa on mm. pimiö ja valokuvausstudio.

Kokous- ja näyttelytilat

Kamera-galleria ja kerhotila, Eerikinkatu 46
Tiloissa riittävä AV-varustus, keittiö ja nettipiste.

Galleria West, Kaapelitehdas B-porras, 2. krs, Tallberginkatu 1, Helsinki
Avoinna joka päivä klo 8-21

Digityöpiste

Eerikinkatu 46, digityöpiste.

Kuvankäsittelylaitteistot:

• Minolta-filmi- ja Epson-tasoskannerit
  • Epson pigmenttiväritulostin (A2-kokoon asti)
  • PC (Windows 7) ja Apple iMac (Mac OS X)
  • Ohjelmia mm. Adobe Photoshop ja Lightroom
  • Polttava DVD/CD-asema, levyke- ja muistikortinlukuasemat.

Valokuvausstudio

Hietalahdenkatu 5
Studiosalamat 4x Hensel.

Pimiö

Pimiö sijaitsee Töölössä osoitteessa Runeberginkatu 36.

Erilaisia suurennuskoneita ja muita varusteita sekä kinokokoisten, että isompien mustavalko- ja värfilmien kehittämiseen ja vedostamiseen.

Pimiön yhteydessä 30 m2:n kokous- ja työskentelytila kuvien viimeistelyä varten.