Lokakuun Teema

Lokakuun vieraana on Raimo Ketolainen, joka kertoo kuvaajataustoistaan näin: ”Kuvaajana olen toiminut 1970 luvulla kuvaten dioja, mutta lopetin sen aika pian.
Vuonna 2002 ensimmäisen lapsenlapseni syntymä aiheutti siirtymisen digikuvaamiseen, ja siitä harrastus on lisääntynyt koskemaan kaikkea sellaista, jossa on jotain esteettistä. Kuvausaiheita ovat olleet ovet, lapsen lapset, arkkitehtuuri, luonto jne.
Kameraseuran jäsenenä olen ollut nyt pari vuotta.
Oulunkylän työväen opistossa olen ollut mukana Hannu-Pekka Wettenhovin vetämillä valokuvasommittelun kursseilla.
Näyttelyistä olen saanut myytyä kymmenkunta työtä ja kansainvälisen kuvasivuston Fotocommunityn kansilehdelle olen onnistunut viime ja tämän vuoden aikana pääsemään kymmenisen kertaa.”

Kuvakilpailun teema on Numero, ja kannattanee etsiä jokin katunumeroita harvinaisempi kohde. Osallistuminen enintään kolmella 20 x 30cm -kokoisella tai pienemmällä vedoksella, jossa kuvankäsittely ja manipulointi on vapaata. Vedoksia ei lähetetä vaan ne tuodaan kokoukseen.

Artikkelikuva: Raimo Ketolainen ”Haarukka-asetelma 1”

Alkaa: 18.10.2018 - 18:00
Loppuu: 18.10.2018 - 21:00