Nuoret

Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki!

Kameraseuran nuoret ja NVK Local Helsinki on kaikille 16-30 vuotiaille suunnattu ryhmä, jonka tarkoituksena on yhdistää pääkaupunkiseudun nuoria valokuvaajia valokuvaamisen, oppimisen ja yhdessä tekemisen myötä.

Pysyäksesi perillä tulevista tapahtumista ja tutustuaksesi muihin Helsingin nuoriin valokuvaajiin liity facebookissa NVK Local Helsinki ryhmään ja Kameraseuran nuoret ryhmään!

TÄSSÄ VIELÄ Nuortenvalokuvaajien Instagram. Käykää seuraamassa ja osallistumassa viikonkuva-kilpailuun!

Kameraseuran Nuoret ja Nuoret Valokuvaajat yhdistävät siis voimansa NVK Local Helsinki! ryhmässä. Tiedossa photowalkkeja, studiossa ja miljöössä kuvaamista, hangout iltoja ja muuta. Tule mukaan kuvaamaan ja tutustumaan samanhenkisiin nuoriin valokuvaajiin tapahtumissamme!

Kameraseura toimii osoitteessa Eerikinkatu 46 Helsinki

Jos sinulla on mitään kysyttävää Kameraseurasta, kerhotoiminnasta tai muusta asiaan kuuluvasta, laita ihmeessä viestiä vetäjien sähköpostiin nuoret (at) kameraseura.fi.

Tulevat tapahtumat:

Suunnittelemme parhaillaan tulevaisuuden kerhoiltoja. Tapahtumat löydät parhaiten liittymällä NVK Local Helsinki ryhmään Facebookissa.

Kerhon Facebook-sivu

Sähköposti: nuoret@kameraseura.fi