Lauantaikamerat

Tervetuloa mukaamme tutkimaan Helsinkiä, käymään tapahtumissa, tutustumaan näyttelyihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa yhdessä, mukavassa ja rennossa porukassa valokuvauksen parissa. Silloin tällöin teemme kuvausretkiä pääkaupunkiseutua kauemmaksikin, ulkomaan kohteita unohtamatta. Keväisin olemme perinteisesti tehneet reissun mm. Tukholman Fotografiskaan. Teemme myös joinakin kertoina yhteistyötä Galleria-ryhmän kanssa, jolloin kummatkin kerhot tapaavat samana päivänä, peräkkäisinä ajankohtina, jotta osallistujat voivat osallistua kumpaakin tapaamiseen niin halutessaan.

Ulkoilutamme yhdessä kameroitamme kerran kuussa, pääsääntöisesti lauantaina. Kuvauskierroksen jälkeen lepuutamme hetkisen jalkojamme ja tapana on että tapaamisen jälkeen, jokainen kuvaaja laittaa kuvagalleriaan muutaman ottamansa kuvan nähtäväksi.

Nähdään ensi kerralla!
T. Minna ja Gun-Britt

Kevät 2019

Tammikuu:
Paikka: Lux Helsinki, tapaamme Sanomatalon edessä
Aika: Sunnuntai 6.1.2019, klo 17.00

Aikaisemmasta ilmoituksesta poiketen, tapaamme tällä kertaa sunnuntaina 6.1 koska mukaamme liittyy Kouvolan Kameraseuralaisia. Tule mukaamme tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin tuttuihin samalla kun katsastamme tämän vuoden valoteokset.

Helmikuu:
Paikka: Helsingin erikoisimmat metro-asemat
Aika: Päivämäärä ja aika ilmoitetaan myöhemmin

Joko sinulle on tullut tutuksi Länsimetron kauneimmat asemat? No, tämän tapaamisen jälkeen varmasti on. Käymme kuvaamassa: mm. Matinkylän, Keilaniemen ja Aalto-yliopiston asemat jotka äänestettiin Länsimetron hienommiksi asemiksi.

Maaliskuu:
Paikka: Yliopiston rakennukset sisältä/ulkoa
Aika: Päivämäärä ja aika ilmoitetaan myöhemmin

Lähdemme kuvaamaan keskustassa sijaitsevia yliopistorakennuksia. Joihinkin rakennuksiin pääsee myös lauantaisin sisälle. Lisätietoja ilmoitetaan myöhemmin.

Huhtikuu:
Paikka: Tukhoma/ Fotografiska
Aika: Päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin

Perinteinen viikonloppureissu laivalla Tukholmaan katsomaan Fotografiskan näyttelyitä. Tarkka aika tarkentuu kunhan Fotografiska ilmoittaa ensi kevään tulevat näyttelyt. Lisätietoja myöhemmin keväällä.

Toukokuu:
Tapahtuma: Arkkitehtuuri Open Hause Helsinki
Paikka: Lauantai 18.5, klo 10-14

OpenHouseHelsinki avaa ovia kaupunkilaisille ja vierailijoille sellaisiin paikkoihin, joihin ei normaalisti pääse. Teemme yhdessä arkkitehtuurin liittyvän kierroksen joka sisältää eri kohteita joissa on asiantuntijoiden pitämiä opastuskierroksia.

Kerhon Facebook-sivu

Sähköposti: lauantaikamerat@kameraseura.fi