Kameraseuran perinteinen kevätnäyttely

Kameraseuran perinteinen kevätnäyttely on tänä vuonna teemalla MAA. Näyttely pidetään Kaapelitehtaalla Kameraseuran Galleria Westissä 4.–29.4.2019.

Tässä luvattu lisäohje näyttelyn vedosten lähettämisestä:

Lähetä vedoksesi Galleria Westissä pidettävään MAA-NÄYTTELYYN helmikuun aikana. Katso aiempi juliste ja ohje näyttelyn tavoitteista klikkaamalla tästä.

Kertausta vielä: koska avaran aiheen näyttelyyn on hyvä saada runsaasti monipuolista materiaalia, voit halutessasi lähettää jopa kuusi teosta. Kaikkien vedosten on oltava kehystysvalmiita joko kokoon 30×40 cm tai 40×50 cm, ilman tarvetta lisäpohjustukseen tai leikkaamiseen. Katso huolella myös seuran kilpailuja ja näyttelyitä koskevat ohjeet ja lisäohjeet, myös ohjeet teosten nimeämiseksi: http://kameraseura.fi/kilpailusaannot-alkaen-1-1-2018/

Vastaat itse niin hyvästä ja nimikoidusta pakkausmateriaalista, että vedoksesi säilyvät siinä tuomaroinnin jälkeenkin hyvin, kunnes haet ne pois.

Alpon päivän 1.3.2019 klo 18 jälkeen toimitettuja vedoksia ei enää oteta huomioon.

Kaikki artikkelit