Joko tunnet verkkolehtemme?

Kun olet Kameraseuran jäsen, voit lukea kaikkia verkkopalvelun artikkeleita veloituksetta. Selaa artikkeleita, kätevästi tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneen selaimella. Käytössäsi on koko verkkopalvelun artikkelivalikoima: Lehtien aineisto vuodesta 2016 lähtien, monista artikkeleista lisämateriaalia (testituloksia, muita artikkeleita, taustoja ja videoita),  paljon muuta ajankohtaista aineistoa (blogeja, valokuva-alan uutisia, tapahtumakalenteri ja Luontokuvakoulu.)
Lue lisää http://kamera-lehti.fi/tilaajien-lukuoikeus/

Jos et ole jäsen, pääset verkkoaineistoon käsiksi tilaamalla Kamera-lehden http://kamera-lehti.fi/kauppa/lehdet/vuosikerrat/ tai ostamalla verkkopalvelun käyttöoikeuden http://kamera-lehti.fi/kauppa/lehdet/palvelun-kayttooikeus/verkkopalvelun-kayttooikeus/. Voit ostaa myös yksittäisiä pdf-lehtiä: http://kamera-lehti.fi/kauppa/lehdet/irtonumerot/kamera-lehti-12017/

Rekisteröidy nyt 31.1.2017 mennessä Kamera-lehden verkkopalveluun niin olet mukana tämän vuoden arvonnoissa. Rekisteröityneiden kesken arvomme kolme Kirsi MacKenzien upeaa maisemavedosta! Rekisteröityminen ei edellytä lehden tilaamista.
Lue lisää: http://kamera-lehti.fi/rekisteroidy-osallistut-arvontaan/

Kaikki artikkelit