14.11. Vaalikokous

Kutsu Kameraseura ry:n vaalikokoukseen

Aika: Tiistai 14.11.2017 klo 18.00
Paikka: Seuran toimitila, Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  • Esitellään ja hyväksytään tulevan kalenterivuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio.
  • Valitaan puheenjohtaja vuodelle 2018 ja hallituksen jäsenet erovuoroisten (Reino Havumäki, Markku Kelokari, Antti Sorva) tilalle. Lisäksi Markku Järvenpää on ilmoittanut eroavansa hallituksesta vuoden 2017 lopussa.
  • Valitaan 1-2 tilintarkastajaa ja 1-2 varatilintarkastajaa sekä tarvittaessa toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja.
  • Määrätään sääntöjen 5 §:n mukaiset seuraavan toimintavuoden jäsenmaksut ja uusien jäsenten liittymismaksut, yhdistyksen tilojen ja laitteiden käyttömaksut, tilintarkastajien ja hallituksen jäsenten sekä muiden luottamushenkilöiden palkkiot.

Keskustelua ajankohtaisista asioista.
Kahvi.
Suurpalkintokilpailun voittajan julkistus.

Osallistu Suurpalkintokilpailuun!

Kilpailuun osallistutaan yhdellä viiden vedoksen kokoelmalla, joka ei ole kuvasarja. Kuvien tulee ilmentää kuvaajan monipuolista valokuvauksen osaamista. Myös aiemmin seuran muissa kuin suurpalkintokilpailuissa palkituilla tai pisteitä saaneilla kuvilla voi kilpailla.
Vedokset toimitetaan perjantaihin 10.11.2017 klo 18.00 mennessä joko Kameraseuraan tai postitse osoitteeseen Kameraseura ry, Eerikinkatu 46, 00180.
Suurpalkinnon kolme kertaa voittanut saa Kameraseuran mestarin (KSM) arvon.

Kaikki artikkelit